Altid med fokus
på friske, økologiske
& lokale råvarer

Om Madhimlen

Frokostordning

I Madhimlen elsker vi at lave velsmagende & lækre madoplevelser til frokostbordet, altid med fokus på friske, økologiske & lokale råvarer. Vi sylter, koger, steger, salter, ryger, tørrer og tilbereder alt hvad vi kan fra bunden. Vores menuer varierer i takt med sæsonen, men vores indstilling ændrer sig aldrig: Vi er kræsne på dine vegne og arbejder kun med gode råvarer. 

Frokostordning i Århus og Horsens

Madhimlens frokostordning er et tilbud til virksomheder i Århus og Horsens, som ikke har egen kantine, eller ønsket om selv at drive kantinen – men som stadig ønsker en ordentlig, sund & vetillavet frokost til deres medarbejdere. 

Menuen

Menuen bliver panlagt fra uge til uge og vi bruger al vores gastronomiske opfindsomhed på at lave en menu som udstråler sundhed, enkelthed & gennemskuelighed. Vi tror på et gennemført koncept hvor vi tilbereder rigtig gode, gennemtænkte & ernæringsrigtige retter.
Vi afvejer ikke maden på gram, men tilpasser mængderne til den enkelte kantine – det kan vi gøre fordi vi har små tilpassede produktioner i vores køkkener.

Lad os snakke

Hvis du har fået mod på at tage dig og dine kollegaer en tur i Madhimlen
- så kontakt os for en uforpligtende snak.

Vi tilbyder altid en prøveuge og kommer gerne forbi med lidt smagsprøver, så I kan høre om hvad vi er for en størrelse og hvem ved, måske I kommer til at høre englene synge….. 

Kontakt os på 53 38 03 61 eller du kan udfylde kontaktformularen - så fanger vi jer.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.