I vores mad vægter vi en høj andel af økologiske og lokale råvarer da vi mener at det kan smages når råvarekvaliteten er i top

Sådan fungerer det

Det var ønsket om at lave sund, tidssvarende & velsmagende mad, der i 2008 fik os til at stifte Madhimlen. Siden starten har målet været at bænke en masse skønne mennesker omkring spisebordet til håndlavede madoplevelser, hvad enten det er til frokost eller aften. Maden skal altid tilberedes som var det vores egne familier der tog plads omkring bordet.

Vi tilbyder fra vores køkkener en varieret frokostordning bragt lige til døren, af vores egne søde chauffører. I Madhimlen kan du forvente hjemmelavet mad fra bunden og god service som hver dag bliver sat i højsædet.

Vi driver også kantiner! Med Madhimlens kantiner bag gryderne er I sikre på dagligt at få serveret inspirerende og velsmagende smagsoplevelser som kommer omkring hele verden med masser af mangfoldige smagsindtryk. Med vores passion og høje faglighed, gør vi det til en endnu mere spændende oplevelse at gå i kantinen.

I vores mad vægter vi en høj andel af økologiske og lokale råvarer da vi mener at det kan smages når råvarekvaliteten er i top. Samtidig har vi stor respekt for miljø & dyrevelfærd.

Vi glæder os til at se dig i Madhimlen

Jesper Ambrosius Østergaard

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.