FAQ

Madhimlens frokostordning leveres til min. 10 personer. Hvis I ønsker at justere antal skal dette gøres senest torsdag kl. 12.00 til efterfølgende uge – der kan justeres fra dag til dag inden kl. 12.00 med op til 5 kuverter.

De kolde kreationer er anrettet på flotte porcelænsfade, filmet og klar til at sætte på bordet. De varme kreationer er også anrettet i porcelæn og leveres i varmekasse klar til frokostbordet. Det nybagte brød skal I selv skære.

Vi tager det opvaskede service med retur fra dagen før. (har I ikke mulighed for at vaske op, tager vi det skyllede service med retur og vasker det op hos os – prisen justeres efter antal kuverter) Itu slået eller bortkommet service afregnes med indkøbsprisen for nyt.

Leveringsgebyr aftales individuelt og starter ved kr. 75.-

Menuplanen laves fra uge til uge og følger årstidens udbud af friske gerne økologiske og lokale råvarer. Menuplanen kan altid hentes på hjemmesiden.

Når vi starter en ny frokostordning så har I som kunde minimum en prøveuge. Herefter binder I jer typisk for en måned ad gangen med opsigelse af aftalen senest den sidste hverdag i måneden, med ophør af frokostordningen den sidste hverdag i efterfølgende måned.

Vi fakturerer vores frokostkunder ca. hver 14. dag med betaling netto 8 dage.

Prisen på en frokostordning afhænger af hvor mange i er.
Priserne starter fra 52 kr. pr. kuvert.

Alle priser er ekskl moms.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.