Råvarerne

Friske råvarer

I Madhimlen elsker vi friske råvarer og meget gerne de økologiske og lokale af slagsen. Alt vores mad bliver lavet fra bunden af sæsonens bedste råvarer, for det er sådan vi kan lide det og det er sådan vores kunder skal have det. 

Grøntsager & frugt

Vi bruger kassevis af friske grøntsager & frugt i Madhimlen. Vi køber økologisk hvor det giver god mening, men benytter hellere lokale grøntsager & frugt i sæson end de importerede økologiske af slagsen. Vi får grøntsager fra Niels på Samsø når sæsonen byder ind, økogrønt fra små leverandører, frisk frugt, bær & æblejuice fra Karensminde frugtplantage & økologiske jordbær og ærter fra Holtgaard ved Gylling.

Kødet

Vi bestræber os på altid at købe kød af dansk oprindelse. Vi er store fans af dansk landgris som går frit på marken, oksekød fra Nordjysk Naturkvæg, som lever et roligt liv i frihed & harmoni på heden og i skovene, med stor fokus på dyrevelfærd og anbefalet af dyrenes beskyttelse. Kyllingerne vi bruger er altid danske og gerne fra Rokkedahl eller Hopballemølle som begge går op i dyrevelfærd og ordnede forhold.

Fisken

Vores fisk køber vi altid frisk & fersk. Vi bruger primært fisk fra danske farvande som er fanget under kontrollerede og bæredygtige forhold

Brødet

Alt vores brød er friskbagt hver dag på forskellige økologiske meltyper fra det økologiske Samsømel. Melet friskmales på stenkværn hver 14. dag og sejles over til fastlandet af Mølleren Morten. Vi bruger udelukkende naturligt økologisk gær og surdej  i vores brød.

Mejeri

Alle mælkeprodukter er økologiske enten fra Thise andelsmejeri eller Naturmælk. Vores æg kommer fra Henrik Olsgaard som udelukkende har fritgående høns og er under omlægning til økologi.

Rapsolie

Vi får den fineste økologiske koldpressede rapsolie fra Grønninggaard på Stevns. Koldpresset rapsolie er rig på enkeltumættede fedtsyrer samt Omega-3 og vi bruger den flittigt i alle former for salater, marinader, pestoer, hummus osv…

Pasta, ris, linser osv.

Vi bruger næsten udelukkende økologiske produkter og vores ris og pasta er altid fuldkorn med et højt fiberindhold.

Lad os snakke

Hvis du har fået mod på at tage dig og dine kollegaer en tur i Madhimlen
- så kontakt os for en uforpligtende snak.

Vi tilbyder altid en prøveuge og kommer gerne forbi med lidt smagsprøver, så I kan høre om hvad vi er for en størrelse og hvem ved, måske I kommer til at høre englene synge….. 

Kontakt os på 53 38 03 61 eller du kan udfylde kontaktformularen - så fanger vi jer.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.