Frokostordning Horsens

Frokost ordning i Horsens leveret lige til døren

I Madhimlen tilbyder vi frokostordning til virksomheder i Horsens, Århus, Skanderborg og Odder, der af den ene eller anden grund ikke har tid, lyst eller faciliteter til at stå for det selv. Vi sørger for at levere mad, der er nærende, lækkert og en oplevelse ikke mindst for smagsløgene. Vi betragter med andre ord frokosten som et måltid, man samles om og nyder. Derfor tilbereder vi altid maden fra bunden af lokale, friske råvarer, der er tilgængelige i sæsonen. Med en frokostordning fra Madhimlen kan du og dine kollegaer forvente sunde, smagfulde retter, der mætter i maven og giver fornyet energi til resten af dagen. 

Firmafrokost i Horsens

I vores verden er måltiderne dagens højdepunkter. Vi ved dog godt, at det er de færreste virksomheder og medarbejdere, der har tid til at gøre noget ekstraordinært ud af frokosten. Derfor gør vi det for jer, og vi gør det med stor glæde. Vi oplever tit, at folk tyer til den hurtige og nemme løsning, når det gælder frokostpausen. Det er netop den løsning, vi kan tilbyde – men på den gode måde. Vi tilbereder jeres firmafrokost fra bunden, serverer den i fade og skåle samt leverer og henter servicen igen. Nemmere bliver det ikke.

Alt du og dine kollegaer skal gøre er at forberede jer på en dejlig madoplevelse med masser af smag, lækre konsistenser og næring. Når I sætter jer til frokostbordet, leveret af Madhimlen, kan I forvente både kolde og varme retter, friske, sprøde salater, rørte dressinger og hjemmebagt brød. Vi fører forskellige menuer, der varierer fra uge til uge. Vi sørger naturligvis for at sammensætte menuerne, så de består af sæsonaktuelle råvarer af god kvalitet.

Velsmag og hjemmebag i Madhimlen

I Madhimlen elsker vi alt ved mad. Derfor inspireres vi dagligt af forskellige madkulturer fra ind- og udland, som vi forsøger at inkorporere på en spiselig måde i frokostordningen. Vi kan derfor godt finde på at udfordre jeres smagsløg, men sørger samtidig for, at der er noget for enhver smag. Af samme årsag tilbyder vi menuer med og uden koldt pålæg og rugbrød, så vi kan imødekomme alle kollegaernes præferencer.

Vi leverer et koncept, der er gennemskueligt og enkelt – og det kommer i høj grad også til udtryk i den mad, vi serverer. Med udgangspunkt i vores egen faglighed, passion og forkærlighed for lokale råvarer og økologi tilbereder vi enkle, gennemtænkte retter. Vi serverer med andre ord få, men gode retter. Vi køber økologisk, når det giver mening, men bruger hellere lokalt frugt og grønt end de importerede økologiske af slagsen.

Lad os tage en snak

Har du fornemmelsen af, at et frokostkoncept som Madhimlens er vejen frem på din arbejdsplads? Du er til hver en tid velkommen til at give os et kald eller sende en mail. Vi svarer gladeligt på spørgsmål, tager en uforpligtende snak om mulighederne eller kommer forbi med smagsprøver. Og vil du have syn – og smag – for sagen, så tilbyder vi altid en prøveuge med firmafrokost fra Madhimlen, så I kan få en fornemmelse af konceptet.

Frokostordning Århus

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.