Frokostordning Århus

En velsmagende frokostordning i Århus

I Madhimlen betragter vi frokosten som et dagligt samlingspunkt, hvor kollegaer og medarbejdere i virksomheden kan samles, dele dagligdagen og samtidig få et sundt og nærende måltid. Derfor sætter vi en ære i at lave velsmagende mad af gode, lokale råvarer, som gør frokosten til dagens højdepunkt. I Madhimlen tilbereder vi frokostretterne fra bunden og bruger de friske, økologiske råvarer, der er tilgængelige i sæsonen. Du kan med andre ord altid forvente lækre madoplevelser på frokostbordet, når Madhimlen står som leverandør af din frokostordning i Århus.

Søger du firmafrokost i Århus?

Frokosten skal være nærende, lækker og velsmagende – i hvert fald hvis du spørger os, der står bag Madhimlen. Men desværre ser vi ofte, at virksomhederne ikke finder tiden og overskuddet til at stå for frokosten, så det vil vi gerne tilbyde at gøre for jer. Vi gør det endda med stor glæde og passion for madlavning. Maden, vi serverer som firmafrokost for virksomheder i Århus, tilbereder vi fra bunden med stor forkærlighed for økologi og kvaliteten af de friske råvarer. Målet er at tilbyde jeres firma en frokostordning, som er spændende for smagsløgene, mættende i maven og alt i alt værd at samles om.

Nyd frokostordningen med kollegaerne

Vi tilbyder frokostordning i Århus til virksomheder, der enten ikke har lysten, tiden eller faciliteterne til selv at stå for maden til frokostpausen. Vi tilbereder frokosten, serverer den i fade og skåle og afhenter servicen igen. Nemmere bliver det ikke. I skal blot sætte jer til bordet og nyde af godt af de varierende menuer, der tæller friske måltidssalater, lune retter, en hjemmerørt dressing og naturligvis hjemmebagt brød – og skulle I mangle det kolde bord i form af pålæg og rugbrød, så er det også en mulighed i vores ugentlige menuer.

Gennemtænkt frokostordning

I Madhimlen lader vi os dagligt inspirere. Derfor kan I forvente retter – kolde som varme – der kommer fra alverdens skønne madkulturer og dem, der er lige rundt om hjørnet. Vi sørger altid for, at menuerne er varierede, så der hver dag er noget for enhver smag – og noget, der udfordrer smagsløgene på en god måde. Vi sammensætter menuerne uge for uge, hvilket sikrer et enkelt koncept med få men gode, gennemtænkte retter. Vi tilpasser desuden mængderne til den enkelte virksomhed – lige som I har mulighed for at justere antallet af spisende fra dag til dag med op til 5 kuverter.

Giv os et kald

Lyder Madhimlen som et sted, du og dine kollegaer har lyst til at prøve? I så fald skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi står klar, hvis I ønsker at tage en uforpligtende snak om mulighederne for at få en sund og lækker frokostordning hos os. Vi ved, at der ikke er to virksomheder, der er ens, og derfor tager vi gerne højde for de behov og efterspørgsler, I kommer med. Og kræver det mere for at overbevise jer om, at firmafrokost er det rigtige valg, så tilbyder vi altid en prøve uge, hvor I kan få syn og smag for sagen. Vi leverer til alle postnumre i Århus.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.